Malli    
   
   
Jarrut    
   
Painoluokka    
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Pituus
0 - 7410 mm

Venetraileri on tarpeellinen varuste jokaiselle veneenomistajalle, jonka täytyy kuljettaa venettään tieliikenteessä. Venetrailereiden laadukkaasta valikoimastamme löytyy sopiva vaihtoehto niin kevyiden soutuveneiden kuin kookkaiden ja hyvin varusteltujen veneiden kuljetukseen.

 

Suosituimmat venetrailerimallimme ovat jarruttomia trailereita, jotka sopivat hyvin pienempien veneiden siirtelyyn. Jarrullinen traileri on puolestaan tarpeen silloin, kun traileriin tarvitaan lisää kantavuutta.

 

Venetrailerit

Malli
Jarrut
Painoluokka

 

Myydään venetrailerit: Valitse sopiva malli veneellesi

 

Oikeanlaisen trailerin avulla voit kuljettaa venettäsi turvallisesti ja vaivattomasti vesille sekä takaisin.

 

Ennen kuin aloitat trailerin valinnan, on tärkeää selvittää oman veneesi mitat ja paino. Varmista, että traileri pystyy kantamaan veneesi turvallisesti ilman liiallista rasitusta. Liian pieni tai heikkolaatuinen traileri voi aiheuttaa vakavia vaurioita veneeseesi, kuin myös autoosi.

 

Yleisimpiä venetrailerityyppejä on perinteinen rullatraileri. Tämän tyyppisessä trailerissa on useita rullia, jotka helpottavat veneen laskemista veteen ja nostamista sieltä pois. Tekno-Trailerin valikoimasta löydät rulla- ja multirullatrailereita niin pienempien kuin raskaampienkin veneiden kuljettamiseen.

 

Useimmiten venetrailerissa on myös vinssi, jota käytetään veneen nostamiseen ja laskemiseen. Vinssitrailerit ovat yleensä vahvoja ja kestäviä, joten ne soveltuvat hyvin suuremmillekin veneille. Vinssi mahdollistaa myös helpon tavan säätää veneen asentoa trailerilla.

 

Kun valitset venetraileria, muista kiinnittää huomiota myös trailerin rakenteeseen ja materiaaleihin. Laadukas teräs- tai alumiinirunkoinen traileri kestää paremmin aikaa ja kulutusta kuin halvemmat vaihtoehdot.

 

Venetrailerin valinta voi vaikuttaa aluksi haastavalta tehtävältä, mutta oikean tiedon avulla voit tehdä harkitun päätöksen.

Tekno-trailer

auttaa sinua mielellään sopivan venetrailerin valitsemisessa. Mikäli kaipaat trailerillesi

huoltoa

, palvelemme kaikissa huoltoon liittyvissä asioissa. Huollot ja korjaukset tehdään tällä hetkellä ainoastaan Kauhavalla. 

 

Jarruton venetraileri: Kevyt ja helppo käyttää

 

Jarruttomassa venetrailerissa ei ole erillistä jarrujärjestelmää, mikä tekee siitä kevyemmän verrattuna jarrulliseen traileriin. Tämä helpottaa sen käsittelyä ja liikuttelua esimerkiksi rannalla tai satamassa. Jarruttoman trailerin keveys mahdollistaa myös sen, että sitä voi vetää pienemmällä autolla tai perämoottorilla varustetulla veneellä.

 

Kevyestä rakenteestaan huolimatta jarruton venetraileri on silti vankka ja luotettava. Se on suunniteltu kestämään vaativia olosuhteita, kuten tien epätasaisuuksia tai korkeita nopeuksia ajon aikana. Trailerin runko on yleensä valmistettu vahvasta teräsputkesta tai alumiinista, mikä takaa sen pitkän käyttöiän.

 

Jarruttoman venetrailerin käyttö on myös helppoa. Sen asentaminen veneelle tapahtuu yleensä säädettävien telojen avulla, jotka voidaan mukauttaa erikokoisille veneille. Telat tukevat venettä tasaisesti ja estävät sen liikkumisen kuljetuksen aikana. Trailerin aisassa on yleensä myös säädettävä vetopää, joka mahdollistaa sen sovittamisen erikokoisiin vetokoukkuihin.

 

Vaikka trailerissa ei ole erillistä jarrujärjestelmää, on tärkeää varmistaa, että auton jarrut ovat kunnossa ja kykenevät pysäyttämään kokonaispainoltaan suuren yhdistelmän. Lisäksi traileri tulee kiinnittää huolellisesti auton perään ja varmistaa, että kaikki kiinnitysvyöt ovat tiukalla.

 

Jarruttoman venetrailerin hinta voi olla hieman edullisempi verrattuna jarrulliseen traileriin, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon budjettitietoiselle veneilijälle.

 

Jarruton venetraileri tarjoaa kevyen ja helpon käytön etuja. Sen keveys helpottaa sen käsittelyä ja vetämistä pienemmällä autolla. Trailerin vankka rakenne ja helppo asennus tekevät siitä luotettavan ja käyttäjäystävällisen vaihtoehdon veneen kuljetukseen.

 

Jarrullinen venetraileri: Kun tarvitaan enemmän kantavuutta

 

Jarrullisella venetrailerilla tarkoitetaan traileria, jossa on oma jarrujärjestelmä. Tämä mahdollistaa suuremman kantavuuden ja paremman hallittavuuden raskaampien veneiden kuljettamisessa. Jarrut auttavat pysäyttämään trailerin turvallisesti ja tasaisesti myös äkillisissä tilanteissa.

 

Yksi tärkeimmistä syistä valita jarrullinen venetraileri on sen kyky pysyä hallinnassa myös suuremmissa nopeuksissa. Suurten ja painavien veneiden kuljettaminen ilman trailerin omia jarruja voi aiheuttaa vaarallisia tilanteita tiellä, erityisesti jos nopeus nousee korkeaksi.

 

Toinen etu jarrullisessa trailereissa on niiden kyky hillitä vetokulkuneuvon liikettä alamäessä tai hätätapauksessa. Jarrut auttavat jakamaan kuorman tasaisemmin trailerin ja vetokulkuneuvon välillä, mikä vähentää riskejä ja lisää turvallisuutta. Jarrullinen venetraileri on erityisen tärkeä, jos veneen paino ylittää 750 kg, sillä tämän painorajan ylittyessä jarrut ovat pakolliset useimmissa maissa.

 

Kantavuus on myös tärkeä tekijä valittaessa venetraileria. Jarrullisilla trailereilla on yleensä suurempi kantavuus kuin jarruttomilla malleilla. Tämä mahdollistaa raskaampien veneiden kuljettamisen turvallisesti ja helposti. Suurten veneiden omistajille jarrullinen traileri voi olla ainoa vaihtoehto.

 

Jarrullisten venetrailereiden hinta voi olla korkeampi kuin jarruttomien mallien, mutta se heijastaa niiden parempaa suorituskykyä ja turvallisuutta. Investointi jarrulliseen venetraileriin kannattaa harkita vakavasti, jos veneesi paino tai koko vaatii sitä.

 

On myös tärkeää muistaa, että jarrullisen venetrailerin käyttöön liittyy joitain muita huomioitavia asioita. Tarkistathan, että ajokorttisi riittää venetrailerin vetämiseen.

 

Tekno-trailerilta löydät niin jarrulliset, kuin jarruttomatkin venetrailerit.

 

Löydä sopiva vaihtoehto Tekno-trailerilta

Venetraileri on välttämätön hankinta, jos omistat veneen ja haluat kuljettaa sitä helposti ja turvallisesti. On tärkeää valita oikeanlainen venetraileri, joka sopii veneesi kokoon ja painoon sekä tarpeisiisi.

Ota yhteyttä

- autamme mielellämme sinua löytämään parhaan venetraileri-vaihtoehdon, joka sopii veneellesi.

Venetrailerien varaosat

Venetrailerien varaosia on saatavilla kattavasti Tekno-trailerilta

verkkokaupastamme

. Yleisimpiä varaosia ovat esimerkiksi trailerin renkaat,

rullat

, jarrut,

vinssit

, valot, vetokoukku sekä kiinnitys- ja lukitusmekanismit. Nämä osat voivat kulua tai rikkoutua käytön aikana, joten on tärkeää pitää traileri hyvässä kunnossa vaihtamalla tarvittavat osat ajoissa.

 

Trailerin renkaat ovat yksi tärkeimmistä osista, sillä ne kantavat veneen painon ja mahdollistavat sen liikkumisen maantiellä. Renkaiden kunto tulisi tarkastaa säännöllisesti ja vaihtaa uusiin tarvittaessa. Jarrujen toimivuus on myös äärimmäisen tärkeää turvallisuuden kannalta. Jos jarrut eivät toimi oikein, traileri voi olla vaikea pysäyttää hätätapauksessa.

 

Valot ovat toinen olennainen osa venetraileria, sillä ne varmistavat näkyvyyden liikenteessä. Valot voivat rikkoutua tai palaa loppuun ajan myötä, joten niiden vaihtaminen on välttämätöntä. Vetokoukku on myös tärkeä osa traileria, sillä se mahdollistaa sen kiinnittämisen auton perään. Vetokoukun kunto tulisi tarkastaa säännöllisesti ja vaihtaa uusiin tarvittaessa.

 

Kiinnitys- ja lukitusmekanismit ovat olennaisia osia veneen turvallisessa kuljettamisessa trailerilla. Näitä ovat esimerkiksi vinssit, köydet ja kiinnitysvaijerit. Jos nämä osat eivät toimi kunnolla, vene voi irrota trailerista matkan aikana aiheuttaen vaaratilanteen.

 

Kun huolehdit venetrailerisi varaosista ja pidät ne hyvässä kunnossa, voit olla varma turvallisesta kuljetuksesta vesille ja takaisin. Säännöllinen huolto ja varaosien vaihto pidentävät trailerin käyttöikää ja vähentävät mahdollisten ongelmien riskiä matkan aikana. Muista myös tarkastaa trailerin kunto ennen jokaista käyttökertaa varmistaaksesi sen turvallisuuden.

 

Lue kokonaan ›

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

KÃYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA