Malli    
   
   
Jarrut    
   
Painoluokka    
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Malli
Jarrut
Painoluokka

 

Lavetti - Laadukkaat Lavetit Tekno-Trailerilta

Tällä sivulla esittelyssä

Tekno-Trailerin

laadukkaat lavetti-vaihtoehdot. Lavetti on kätevä ja monipuolinen kuljetusväline, joka soveltuu erityisesti raskaiden tai suurikokoisten tavaroiden siirtämiseen. 

 

Tekno-Trailerin lavetit ovat suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja tarjoamaan luotettavaa suorituskykyä. Lavettien vahva rakenne takaa turvallisen kuljetuksen ja kestää pitkään, vaikka sitä käytettäisiin päivittäin. 

 

Laatu on meille ensiarvoisen tärkeää, joten voitte luottaa siihen, että Tekno-Trailerin lavetit kestävät kovassakin käytössä. Olemme ylpeitä tarjoamistamme tuotteista ja haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen kokemuksen. Jos olet kiinnostunut lavetti-vaihtoehdoista tai haluat lisätietoja,

ota yhteyttä

. Autamme mielellämme löytämään juuri sinulle sopivan ratkaisun.

 

Lavetti & lisävarusteet - Kattava valikoima lisävarusteita

 

Tekno-Trailerilta saat kattavasti

lisävarusteita

lavetteihin ja muihin peräkärryihin, jotka parantavat niiden toiminnallisuutta ja käytettävyyttä. Valikoimaamme kuuluu muun muassa aisalukkoja, alumiinivanteita renkailla, astinlautoja maalattuna tai sinkattuna, jarrukiiloja, kippiruuveja, sekä liina- ja tarvikelokeroita eri pintakäsittelyvaihtoehdoilla. Tarjoamme myös liinavinssejä ja niiden runkoja sekä muita tarpeellisia lisävarusteita, jotka täyttävät vaativimmankin ammattilaisen tarpeet lavetin käytössä. Tutustu valikoimaamme ja varusta lavettisi juuri tarpeidesi mukaan.

 

Lavetin käyttömahdollisuudet ja hyödyt eri kuljetustehtävissä

Lavetti on monipuolinen kuljetusväline, jota voidaan hyödyntää eri kuljetustehtävissä. Lavetin käyttömahdollisuudet ja hyödyt vaihtelevat sen mukaan, millaisia tavaroita tai esineitä halutaan kuljettaa.

 

Yksi lavetin käyttötarkoitus on raskaiden tai suurikokoisten tavaroiden kuljettaminen. Lavetilla voidaan siirtää esimerkiksi rakennustarvikkeita, kuten betonielementtejä, teräspalkkeja tai isoja putkia. Sen avulla voidaan myös kuljettaa maataloustuotteita, kuten traktoreita tai muita maatalouskoneita.

 

Lavetti soveltuu myös erilaisten ajoneuvojen ja koneiden kuljettamiseen. Esimerkiksi henkilöautot, pakettiautot ja moottoripyörät voidaan helposti lastata lavetille ja siirtää paikasta toiseen. Lisäksi lavetti mahdollistaa raskaampien ajoneuvojen, kuten kuorma-autojen tai linja-autojen, turvallisen kuljettamisen.

 

Toinen merkittävä etu lavetin käytössä on sen helppo lastattavuus ja purkaminen. Laveteilla on yleensä alaslaskettava takalaita sekä tarvittaessa myös sivulaidat, mikä helpottaa tavaran lastausta ja purkamista. Lisäksi lavetteihin voidaan asentaa nosturit tai vinssit, jotka helpottavat raskaiden tavaroiden käsittelyä.

 

Lavetin käyttömahdollisuudet eivät rajoitu pelkästään maantieliikenteeseen. Lavetti soveltuu myös esimerkiksi rakennustyömaiden sisäiseen kuljetukseen tai satamien konttien siirtämiseen. Lisäksi lavetteja voidaan käyttää erilaisissa teollisuuden logistiikan tehtävissä, joissa tarvitaan suurta kuljetuskapasiteettia ja joustavuutta.

 

Lavettiperäkärryn valintaopas: Mitä tulee ottaa huomioon?

Lavettiperäkärryn valinta voi olla haastava tehtävä, sillä tarjolla on monia erilaisia vaihtoehtoja. Tärkeintä on kuitenkin ottaa huomioon omat tarpeet ja käyttötarkoitus ennen päätöksen tekemistä. Tässä lavettiperäkärryn valintaan liittyen muutamia tärkeitä seikkoja, jotka kannattaa ottaa huomioon.

 

Ensinnäkin, mieti millaisia kuormia aiot kuljettaa lavettiperäkärryllä. On tärkeää valita riittävän vahva ja kestävä kärry, joka pystyy kantamaan haluamasi kuorman painon. Tarkista myös kärryn pituus ja leveys, jotta se sopii tarvitsemaasi kuljetukseen.

 

Toiseksi, harkitse millaisilla pinnoilla aiot liikkua lavettiperällasi. Jos aiot ajaa epätasaisella maastolla tai vaikeissa olosuhteissa, kannattaa valita kärry jossa on hyvä jousitus ja vankka rakenne. Jos taas suurin osa kuljetuksista tapahtuu tasaisella tiellä, voi yksinkertaisempi malli riittää.

 

Kolmanneksi, kiinnitä huomiota turvallisuuteen. Varmista että lavettiperäkärry täyttää kaikki vaaditut turvallisuusstandardit ja että siinä on tarvittavat turvavarusteet, kuten jarrut ja valot. Tarkista myös kärryn kunto säännöllisesti ja huolla sitä tarpeen mukaan.

 

Neljänneksi, mieti käytettävyyttä. Valitse lavettiperäkärry, joka on helppo lastata ja purkaa sekä joka sopii käyttämiesi ajoneuvojen kanssa yhteen. Harkitse myös säilytystilaa - tarvitsetko esimerkiksi taittuvia tai irrotettavia osia helpottaaksesi säilytystä?

 

Muista aina ottaa huomioon omat tarpeesi, turvallisuusnäkökulmat sekä laadukkaan tuotteen valinta.

 

Lavetti vai perinteinen perävaunu - kumpi sopii sinun tarpeisiisi?

Lavetti on hyvä valinta, jos sinulla on tarve kuljettaa suuria ja painavia esineitä, kuten rakennustarvikkeita tai raskaita koneita. Lavetissa ei ole korkeaa reunaa tai kattoa, joten se mahdollistaa helpomman lastauksen ja purkamisen. Lisäksi lavetilla voi kuljettaa pitkiä esineitä, kuten putkia tai lautoja. Toisaalta

perinteinen perävaunu

sopii paremmin kevyemmille kuormille ja tavalliselle kuljetukselle. Perävaunuissa on korkea reuna ja mahdollisesti myös katto, mikä auttaa suojaamaan kuormaa sääolosuhteilta. Perinteinen perävaunu voi olla myös kätevämpi arkikuljetuksissa tai erilaisissa harrastuksissa. 

 

Kokonaisuudessaan lavetti ja perinteinen perävaunu eroavat toisistaan käyttötarkoituksen ja kuorman vaatimusten mukaan. 

 

Vinkkejä lavetin turvalliseen käyttöön ja kuorman kiinnittämiseen

Lavetin turvallinen käyttö ja kuorman kiinnittäminen ovat tärkeitä asioita, joita tulee ottaa huomioon, jotta liikenteessä liikkuminen sujuu turvallisesti. Tässä muutamia vinkkejä lavetin turvalliseen käyttöön ja kuorman kiinnittämiseen:

 

1. Tarkista lavetti ennen käyttöä: Ennen kuorman lastaamista varmista, että lavetti on kunnossa. Tarkista renkaiden kunto, jarrujen toimivuus ja valojen sekä heijastimien kunto.

 

2. Oikeanlainen kuorman kiinnitys: Kuormaa lastatessa on tärkeää kiinnittää se oikein ja tarpeeksi tiukasti. Käytä aina asianmukaisia kiinnitysvöitä varmistaaksesi, että kuorma pysyy paikoillaan eikä aiheuta vaaraa liikenteessä.

 

3. Tasapainota kuorma: Pyri tasapainottamaan kuorma mahdollisimman hyvin lavetilla siten, että paino jakautuu tasaisesti etu- ja takapyörille. Epätasapainoinen tai liian raskas kuormitus voi vaikuttaa ajoneuvon hallintaan.

 

4. Huolehdi näkyvyydestä: Varmista, että lavetissa olevat valot ja heijastimet ovat kunnossa ja näkyvät hyvin muille tielläliikkujille. Lisää tarvittaessa ylimääräisiä heijastimia tai valoja, jotta lavetti on helposti havaittavissa pimeällä tai huonossa säässä.

 

5. Noudata nopeusrajoituksia: Lavetin kanssa liikkuessa on tärkeää noudattaa annettuja nopeusrajoituksia ja ajaa turvallisesti. Muista myös pitää riittävä etäisyys edellä ajavaan ajoneuvoon, jotta mahdolliset äkilliset jarrutukset eivät aiheuta vaaratilanteita.

 

6. Pysy ajan tasalla säädöksistä: Pidä huolta siitä, että olet tietoinen ajoneuvollesi asetetuista säädöksistä ja määritellyistä kuormarajoituksista painon suhteen. Näin voit varmistaa, että kuorma ei ylitä sallittuja rajoja ja välttää mahdolliset sakot tai seuraamukset.

 

Nämä vinkit auttavat sinua käyttämään lavettia turvallisesti ja kiinnittämään kuorman asianmukaisesti. Muista aina käyttää tervejärkistä harkintaa ja noudattaa liikennesääntöjä matkustaessasi lavetin kanssa.

Lue kokonaan ›

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

KÃYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA