Malli    
   
   
Jarrut    
   
Painoluokka    
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Rantatrailereiden ja -telakoiden valikoimastamme löydät sopivat ratkaisut veneen säilytykseen ja siirtämiseen rannalla. Rantatraileri on sopiva väline veneen siirtämiseen ranta-alueella – sitä ei siis tule käyttää tieliikenteessä.

 

Rantatelakan avulla teet tavallisesta perävaunusta venetrailerin: asenna vain rantatelakka perävaunun päälle.

 

Rantatrailerit ja -telakat

Malli
Jarrut
Painoluokka

Rantatrailerit ja -telakat Tekno-Trailerilta

 

Rantatraileri etsinnässä?

 

Tekno-Trailerilta löydät niin rantatrailerit veneen säilyttämiseen tai kuljettamiseen rannoilla ja satamissa. Meiltä löydät myös

telakat, joilla muutat kätevästi peräkärrystäsi venetrailerin, joka soveltuu veneen kuljettamiseen tieliikenteessä.

 

Tekno-Trailerin rantatraileri on suunniteltu kestämään vaativissakin olosuhteissa. 

Rantatraileria voit muokata tarpeisiisi sopivaksi ostamalla lisävarusteita. Voit valita haluamasi lisävarusteet ja pyytää tarjouksen koko paketista!

Lisävaruste-valikoimamme kattaa monipuolisesti erilaisia tarpeita, jotta voit varustaa rantatrailerisi juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

 

Valittavanasi on useita erilaisia lisävarusteita, kuten aisalukko, akkuteline maalattuna tai sinkattuna, alumiinivanteet renkaalla, jarrukiila, kulkutasot, nokkapyörät eri malleissa, peräkippi venetraileriin, pistokeadapteri, sivutuet kahdella tai yhdellä pyörällä, vararengaskiinnikkeet maalattuna tai sinkattuna, vararenkaat sekä vinssipukki.

 

Ota yhteyttä

meihin ja kerro tarpeistasi, niin räätälöimme juuri sinulle sopivan paketin lisävarusteineen. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat ja laadukkaat lisävarusteet, jotka täyttävät vaativammankin veneilijän tarpeet. Valitse Tekno-Trailer ja varusta rantatrailerisi täydelliseksi käyttövalmiiksi paketiksi!

 

Rantatraileria ja -telakkaa yhdistävät samat edut

 

Tekno-Trailerin rantatrailereiden ja telakoiden suunnittelussa ja valmistuksessa korostuu korkea laatu ja kestävyys. Ne valmistetaan laadukkaista materiaaleista ja kestävistä komponenteista, jotka kestävät kovaa kulutusta ja vaihtelevia sääolosuhteita. Tämä varmistaa, että rantatrailerit ja telakat säilyttävät toimintakykynsä ja ulkonäkönsä pitkään, ja palvelevat luotettavasti vuodesta toiseen.

 

Rantatrailereiden / satamatrailereiden ja telakoiden käyttöönotto on helppoa ja vaivatonta. Ne on suunniteltu käyttäjäystävällisiksi ja niiden asentaminen tai käyttöönotto ei vaadi erityisiä työkaluja tai ammattitaitoa. Tämä tekee niiden käytöstä helppoa niin ensikertalaisille kuin kokeneillekin veneilijöille, ja varmistaa, että veneen siirtäminen ja säilyttäminen rannassa tai satamassa sujuu vaivattomasti.

 

Tekno-Trailerin rantatraileri ja - telakka -valikoima kattaa monenlaisia ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. Olipa kyseessä sitten pieni päiväretkivene tai suurempi vene, löydät valikoimastamme sopivan rantatrailerin tai telakan tarpeisiisi. Lisävarusteiden avulla voit muokata rantatrailerisi tai perävaunusi telakan avulla tarpeisiisi sopivaksi.

 

Rantatrailerit ja telakat tarjoavat turvallisen ja luotettavan tavan käsitellä venettä vedestä maalle ja päinvastoin. Niiden suunnittelu ja toiminta on optimoitu turvallisuutta ajatellen, ja ne tarjoavat vakaan alustan veneen laskuun ja nostoon sekä kuljettamiseen.

 

Rantatrailerit ja telakat ovat suunniteltu ja valmistettu kestämään erilaisia ympäristöjä ja sääolosuhteita. Ne soveltuvat käytettäväksi niin rannikko- ja järvialueilla kuin satamissa ja laitureillakin.

 

Peräkärrystä venetraileri erillisen telakan avulla

 

Rantatelakat ovat lisävaruste, joka muuntaa tavallisen perävaunun venetraileriksi. Niiden avulla veneiden kuljettaminen ja säilyttäminen rannassa tai satamassa on helppoa, sekä pystyt käyttämään venetraileria myös liikenteessä. Traileritelakka asennetaan vain perävaunun päälle ja mahdollisten lisäosien avulla sen pituutta voidaan säätää.

 

Telakan asentaminen perävaunun päälle on helppoa ja nopeaa. Useimmat traileritelakat on suunniteltu sopimaan yleisimpiin perävaunumalleihin, ja niiden asentaminen ei vaadi erityisiä työkaluja tai ammattitaitoa. Kun telakka on kiinnitetty perävaunuun, se on heti valmis käyttöön, eikä erillistä koulutusta tarvita.

 

Telakka mahdollistaa peräkärryn monipuolisen käytön erilaisissa ympäristöissä ja olosuhteissa. Sillä voidaan kuljettaa venettä niin rannoilla, satamissa ja muilla vesistöjen reuna-alueilla, kuin tieliikenteessäkin. Huomaa, että rantatraileri tai toiselta nimeltään satamatraileri ei sovellu tieliikennekäyttöön, mutta perävaunuun lisätty ja kiinnitetty venetelakka mahdollistaa veneen kuljettamisen tieliikenteessä venetrailerin tavoin.

 

Telakka tekee veneen käsittelystä vedestä maalle ja päinvastoin huomattavasti helpompaa ja turvallisempaa. Sen avulla veneen laskeminen veteen ja nostaminen maalle tapahtuu tasaisesti ja hallitusti, vähentäen vahinkojen riskiä sekä veneelle että ympäristölle. Veneen omistajan ei tarvitse enää huolehtia liukkaista laituripinnoista tai hankalista laskupaikoista, sillä rantatelakka tarjoaa vakaita ja turvallisia lasku- ja nostoratkaisuja.

 

Telakat on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja vaihtelevia sääolosuhteita. Ne valmistetaan laadukkaista materiaaleista, kuten galvanoidusta teräksestä tai kestävästä muovista, jotka ovat suojattuja ruostumista ja korroosiota vastaan. Telakka on varma investointi veneilijöille, joka tarjoaa pitkäaikaista käyttöä ja suojaa veneellesi.

 

Satamatraileri erinomainen ratkaisu veneen säilyttämiseen satamassa ja muualla

 

Satamatraileri on erinomainen ratkaisu veneen säilyttämiseen sille tarkoitetuissa paikoissa. Satamatrailerin avulla vene voidaan siirtää helposti ja turvallisesti maalta veteen ja päinvastoin tarpeen mukaan. Tämä mahdollistaa joustavan veneen käytön eri paikoissa ja tilanteissa ilman tarvetta pysyville laituripaikoille.

 

Satamatraileria voidaan käyttää satamissa veneiden säilytykseen ja huoltoon sekä veneiden kuljetukseen eri kohteisiin. Lisäksi se soveltuu käytettäväksi myös muissa ympäristöissä, kuten järvi- ja rannikkokohteissa sekä vesistöjen reuna-alueilla.

 

Satamatraileri voi olla kustannustehokas ratkaisu veneen säilyttämiseen ja kuljetukseen verrattuna pysyviin laituripaikkoihin tai muihin vaihtoehtoisiin säilytysratkaisuihin. Sen avulla veneen omistaja voi säästää huomattavia kuluja veneen säilytyksessä ja kuljetuksessa, erityisesti tilanteissa, joissa veneen käyttö on sesonkiluonteista tai satamapaikkojen kysyntä on suurta.

 

Satamatraileri on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto veneen säilyttämiseen ja kuljetukseen. Sen avulla veneen omistaja voi välttää pysyvien laituripaikkojen ympäristövaikutuksia ja kuljetusten aiheuttamia päästöjä. Lisäksi satamatraileri mahdollistaa veneen säilyttämisen ja käytön eri kohteissa, mikä edistää veneilyn kestävää kehitystä.

 

Mikäli et tarvitse ranta-/satamatraileria, voit hyödyttää pelkkää telakkaa veneen säilyttämiseen. Telakan avulla veneen omistaja voi pitää veneen kuivana ja suojattuna vedessä olevien roskien ja kasvuston vaikutuksilta.

 

Telakka pitää veneen irti maasta säilytyksen aikana ja auttaa pitämään sen kuivana ja suojattuna, kun käytetään erillistä peitettä suojaamaan venettä sääolosuhteilta. Tämä vähentää veneen altistumista veden ja kosteuden aiheuttamilta vaurioilta ja pidentää sen käyttöikää.

 

Telakka tarjoaa suojatun alustan veneen säilyttämiseen. Se estää roskien, levien ja muiden vedenalaisen kasvuston kertymisen veneen pintaan ja pohjaan, mikä vähentää tarvetta säännölliselle puhdistukselle ja huollolle.

 

Telakan avulla veneeseen pääsee helposti käsiksi huolto- ja tarkastustöitä varten. Veneen pohjan ja rungon tarkastaminen sekä huoltotöiden suorittaminen onnistuu kätevästi telakan avulla ilman tarvetta nosturille tai laiturille.

 

Telakan avulla vene voidaan säilyttää pienemmissä tiloissa kuin perinteisellä laiturilla. Telakan kompakti rakenne ja säädettävä korkeus mahdollistavat veneen säilyttämisen erilaisissa ympäristöissä ja tilanteissa.

Lue kokonaan ›

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

KÃYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA