Malli    
   
   
Jarrut    
   
Painoluokka    
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Autotrailerit

Malli
Jarrut
Painoluokka

Autotraileri - Tekno-Trailerin valikoima

Meillä on laaja valikoima erilaisia autotrailereita, jotka sopivat erilaisiin autojen kuljetustarpeisiin. Autotraileria voi käyttää esimerkiksi auton kuljetukseen tapahtumapaikalle tai harrastusautojen säilyttämiseen. Autotrailerimme ovat kestäviä ja luotettavia, joten voitte olla varmoja niiden turvallisuudesta ja toimivuudesta. Valikoimassamme on myös monipuolisia

lavettrailereita

, joilla voi kuljettaa erilaisia ajoneuvoja ja koneita.

 

Jos olette kiinnostuneita Tekno-Trailerin autotraileri-valikoimasta tai haluatte lisätietoja,

ottakaa rohkeasti yhteyttä

. Autamme mielellämme löytämään juuri teidän tarpeisiinne sopivan autotrailerin.

 

Autotrailerin valintaopas: Mitä tulee ottaa huomioon ennen ostoa?

 

Autotrailerin hankinta voi olla iso investointi, joten on tärkeää tehdä perusteellinen suunnittelu ja tutkimus ennen ostopäätöstä. Tässä käsittelemme joitakin keskeisiä seikkoja, jotka kannattaa ottaa huomioon ennen trailerin ostamista.

 

Kantavuus ja kokonaispaino:

Ensimmäiseksi on tärkeää tarkastella autotrailerin kantavuutta ja kokonaispainoa. Määrittele, kuinka paljon painoa aiot kuljettaa, ja varmista, että valitsemasi autotrailerin kantavuus on riittävä. Muista myös tarkistaa, että kokonaispaino pysyy sallituissa rajoissa.

 

Lisävarusteet ja mukavuus:

Monet autotrailereiden valmistajat tarjoavat lisävarusteita, jotka voivat parantaa käytettävyyttä ja mukavuutta. Tarkastele mahdollisia lisäominaisuuksia, kuten seisontajarruja, säädettäviä vetopisteitä ja turvallisuusvarusteita. Hyvät lisävarusteet voivat tehdä kuljetuksesta entistäkin sujuvampaa.

 

Huolto ja kunnossapito:

Autotrailerin säännöllinen huolto ja kunnossapito on tärkeää, jotta traileri kestää käytössä pitkään. Tutustu myös valmistajan antamiin suosituksiin ja ohjeisiin.

 

Käyttötarkoitus:

Mieti, millaiseen käyttöön autotraileria tarvitset. Onko se tarkoitettu säännöllisiin kuljetuksiin, harrastuskäyttöön tai satunnaiseen tarpeeseen? Mikäli tarvitset autotraileria säännölliseen kuljettamiseen, kannattaa panostaa laadukkaaseen autotraileriin.

 

Hinta ja laatu:

Vaikka hinta on tärkeä tekijä, älä tingi laadusta. Investoi traileriin, joka kestää ja palvelee sinua pitkään.

 

Muista, että autotrailerin osto on pitkäaikainen investointi, ja huolellinen harkinta auttaa sinua tekemään oikean valinnan. Tekno-Trailerin asiantuntijat auttavat mielellään sinua löytämään parhaan vaihtoehdon kuljetustarpeisiisi.

 

Autotraileri 3500Kg

Tekno-Trailerilta löydät myös muita laadukkaita autotrailereita, jotka ovat suunniteltu eri tarpeisiin. Tutustu malleihin, kuten

4200AT

,

5000AT

ja

6000AT

, jotka kaikki tarjoavat vastaavia kestävyyden ja suorituskyvyn piirteitä 3500 kg kokonaispainolla. Näiden mallien avulla voit valita juuri sinulle sopivan autotrailerin, joka vastaa täsmälleen kuljetustarpeitasi.

 

Esimerkiksi Tekno-Trailerin 5000AT 3500KG autotraileri on suunniteltu tarjoamaan kestävyyttä ja luotettavuutta vaativiin kuljetustarpeisiin. Tässä trailerissa yhdistyvät huippuluokan tekniset ominaisuudet ja käytännöllinen suunnittelu.

 

Esim. 5000AT:n tekniset tiedot:

 

  • Lavan Sisäpituus: 5000 mm
  • Lavan Sisäleveys: 2000 mm
  • Kantavuus: Noin 2635 kg
  • Omapaino: Noin 865 kg
  • Kokonaispaino: 3500 kg
  • Jousitus: Kumikääntövarsi
  • Akseli: 2 kpl 50 mm x 50 mm

 

Kantavuus ja käyttöalue:

5000AT autotrailerin suuri lavan sisäpituus ja leveys mahdollistavat tehokkaan kuljetuksen monenlaisille ajoneuvoille tai suurille esineille. Kantavuus on noin 2635 kg ja antaa sinulle mahdollisuuden kuljettaa raskaitakin kuormia luotettavasti.

 

Kestävä rakenne:

Omapaino on noin 865 kg , joka kertoo trailerin kevyestä, mutta vahvasta rakenteesta. Kestävyys ei ole kuitenkaan tingitty, ja traileri kestää haastavammatkin olosuhteet.

 

Kumikääntövarsi-jousitus:

Kumikääntövarsi-jousitusjärjestelmä takaa tasaisen ja mukavan matkan kaikenlaisilla teillä. Tämä lisää ajomukavuutta ja vähentää kuorman vaikutusta traileriin.

 

Tekno-Trailer 5000AT 3500KG autotraileri on suunniteltu ylittämään odotukset kestävyyden, suorituskyvyn ja käytännöllisyyden osalta. Riippumatta siitä, onko kyseessä ammattikäyttö vai harrastekuljetus, tämä autotraileri-malli vastaa monipuolisiin tarpeisiin tehokkaasti ja luotettavasti.

 

Millaisen ajokortin tarvitsen autotrailerin vetämiseen?

 

Autotrailerin vetäminen edellyttää tiettyä ajokorttiluokkaa Suomen liikennesääntöjen mukaisesti. Alla on yleiskatsaus siitä, millaisen ajokortin tarvitset autotrailerin vetämiseen:

 

B-ajokortti:

Suurimpaan osaan kevyemmistä autotrailereista riittää B-ajokortin kanssa. B-ajokortti oikeuttaa henkilöauton ja sen perävaunun ajamiseen, kunhan yhdistelmän kokonaispaino ei ylitä 3500 kg. Tämä sisältää autotrailerit, joilla on suhteellisen kevyt rakennepaino ja jotka on suunniteltu kuljettamaan henkilöautoja tai muita vastaavanlaisia kuormia.

 

BE-ajokortti:

Jos autotrailerin yhdistelmän kokonaispaino ylittää 3500 kg, tarvitset BE-ajokortin. BE-luokan ajokortti antaa oikeuden ajaa henkilöauton ja sen perävaunun yhdistelmää, kunhan yhdistelmän kokonaispaino ei ylitä 7000 kg.

 

C1E-ajokortti:

Jos autotrailerin ja auton yhdistelmän kokonaispaino nousee yli 7000 kg, sinun on hankittava C1E-ajokortti. C1E-luokan ajokortti antaa oikeuden kuljettaa ajoneuvoa, joiden yhdistelmän kokonaispaino voi olla enintään 12000 kg.

 

On erittäin tärkeää tarkistaa ajokorttiluokka ja sen vaatimukset voimassa olevien lakien ja säännösten mukaisesti.

 

Kuinka kuljetan autoa turvallisesti autotrailerilla

 

Ennen kuin lähdet liikenteeseen kuljettamaan auto autotrailerilla, on suositeltavaa harjoitella autotrailerin vetämistä sekä peruuttamista turvallisessa ympäristössä. Älä lähde liikkeelle ilman harjoittelua, sillä nämä taidot ovat tärkeitä turvallisen kuljetuksen varmistamiseksi.

 

1. Valitse sopiva autotraileri:

 

Varmista, että autotrailerin koko ja tekniset ominaisuudet sopivat kuljetettavan auton kanssa.

Tarkista trailerin kantavuus ja kokonaispaino – ne tulee olla riittävät, jotta traileri kestää auton painon.

 

2. Tarkasta auton kunto:

 

Varmista, että kuljetettava auto on asianmukaisesti huollettu ja toimintakuntoinen.

Tarkista renkaiden kunto, jarrut ja muut oleelliset osat.

 

3. Kiinnitä auto turvallisesti traileriin:

 

Käytä asianmukaisia kiinnityspisteitä ja turvavälineitä auton kiinnittämiseksi traileriin.

Tasapainota auto keskelle traileria varmistaaksesi tasaisen painon jakautumisen.

 

4. Noudata kuljetusohjeita

 

Noudata tarkasti trailerin ja autovalmistajan antamia kuljetusohjeita.

Tarkista, että auton ja trailerin yhdistelmä täyttää liikennesäännöt.

 

5. Säädä peilit:

 

Tarkista, että auton peilit on säädetty niin, että näet trailerin ja sen ympäristön kunnolla.

Käytä tarvittaessa apupeilejä parantamaan näkyvyyttä.

 

6. Aja varovasti:

 

Noudata nopeusrajoituksia ja muita liikennesääntöjä.

Varo erityisesti kaistanvaihtotilanteissa ja liikenteen hidastuessa. Vältä äkillisiä kiihdytyksiä ja jarrutuksia, etenkin kaarteissa.

 

7. Tee turvallisuustarkastus ennen matkaa:

 

Tarkasta trailerin renkaat, jarrut ja valot ennen matkaa.

Varmista, että autotrailerin koukku on asianmukaisesti kiinnitetty vetävään ajoneuvoon.

 

 

8. Opettele hallitsemaan traileria:

 

Harjoittele hallitsemaan traileria ennen pitkää matkaa.

Tutustu trailerin käyttäytymiseen eri nopeuksilla ja tilanteissa.

 

Nämä ohjeet auttavat varmistamaan, että autoa kuljetetaan autotrailerilla turvallisesti ja tehokkaasti. Noudata aina liikennesääntöjä ja käytä tarvittaessa ammattilaisen apua, jos olet epävarma. Turvallisuus on aina etusijalla auton kuljetuksessa!

Lue kokonaan ›

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

KÃYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA