Malli    
   
   
Jarrut    
   
Painoluokka    
   
   
   
   
   
   
   
   
   
Pituus
2680 - 4070 mm

Tarjoamme Suomen kattavimman valikoiman erikokoisia perävaunuja moniin tarpeisiin. Kuumasinkitystä teräksestä valmistetut perävaunut kestävät kovaakin käyttöä. Meiltä saatte myös kattavat lisävarusteet perävaunuihin.

 

Pro ja S malleissa laajennettu 5v rakennetakuu

 

 

Perävaunut

Malli
Jarrut
Painoluokka

Perävaunun valintaopas: Miten löytää sopiva peräkärry?

 

Sopivan perävaunun valinnassa tulisi ensimmäiseksi miettiä, mihin tarkoitukseen tarvitset perävaunua. Onko tarkoitus käyttää sitä pienten kotiremonttien aikana vai tarvitsetko sitä suurempien esineiden, kuten moottoripyörän tai ym. kuljettamiseen? Valikoimastamme voit valita erilaisia ​​perälauta- ja

lavaperusteisia

peräkärryjä. Saatavilla on myös erikoisperällä olevia perävaunuja. Koko valikoiman pääset näkemään

täältä

.

 

Tekno-trailerilta löydät tavallisten perävaunujen lisäksi mm.

venetrailerit

,

jettitrailerit

,

paljukärryt

,

autotrailerit

 

Seuraavaksi sinun tulisi ottaa huomioon autosi vetokyky. Jokaisella autolla on oma vetokykynsä, joka määrittää kuinka paljon painoa se voi turvallisesti vetää. Tämän tiedon saat autosi käyttöohjeesta tai voit kysyä sitä automyyjältasi. On äärimmäisen tärkeää varmistaa, että valitsemasi perävaunu sopii autosi vetokykyyn, jotta vältät turvallisuusriskejä ja mahdolliset rikkomukset.

 

Kun olet selvittänyt perävaunun käyttötarkoituksen ja autosi vetokyvyn, on aika miettiä perävaunun koko. Perävaunuja on saatavilla eri pituuksilla ja leveyksillä, joten sinun tulee valita tarpeisiisi sopiva vaihtoehto. Pienempi perävaunu voi olla riittävä kevyiden tavaroiden ja puutarhajätteiden kuljettamiseen. Esimerkiksi

veneen

tai moottoripyörän kuljettamiseen sopii taas suurempi perävaunu.

 

Materiaali on myös tärkeää ottaa huomioon. Yleisimmät materiaalit ovat teräs ja alumiini. Teräsperävaunu on yleensä edullisempi vaihtoehto, mutta se on myös herkempi ruostumaan. Alumiiniperävaunu puolestaan ​​on kevyempi ja ruostumaton vaihtoehto, mutta se voi olla hieman kalliimpi.

Tekno-trailerin

perävaunut on valmistettu kuumasinkitystä teräksestä, jonka korroosionkestävyys on erinomainen.

 

Turvallisuus on ehdottomasti ensiarvoisen tärkeää perävaunua valittaessa. Tarkista, että valitsemasi perävaunu täyttää kaikki turvallisuusstandardit ja että siinä on asianmukaiset valot sekä jarrut tarpeidesi mukaan. Lisäturvallisuutta voivat tuoda myös esimerkiksi lukittavat kuomulliset peräkärryt tai turvavyöt kuormalle.

 

Perävaunujen hinnat vaihtelevat suuresti riippuen koosta, materiaalista ja ominaisuuksista. Mieti budjettisi ja

ota meihin yhteyttä

. Me autamme sinua mielellämme ja katsomme sinulle parhaimman vaihtoehdon vaunuvalikoimastamme, joka sopii budjettiisi ja tarpeisiisi.

 

Kokonaisuudessaan perävaunun valinta voi olla haastava tehtävä, mutta huolellisen suunnittelun avulla voit löytää juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Mieti käyttötarkoitusta, autosi vetokykyä, kokoa, materiaalia, turvallisuutta ja hintaa ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Muista myös ottaa huomioon tulevaisuuden tarpeet - jos tiedät tarvitsevasi perävaunua usein tai erityisiin tarkoituksiin pitkällä aikavälillä, kannattaa harkita investointia laadukkaampaan vaihtoehtoon.

 

Kuumasinkitystä teräksestä valmistettu peräkärry - mitä etuja se tarjoaa?

Kuumasinkitys on prosessi, jossa teräs upotetaan sulaan sinkkiin, mikä luo vahvan ja kestävän pinnan. Tämän seurauksena peräkärrystä tulee erittäin kestävä ja pitkäikäinen.

Yksi kuumasinkityn teräsperäkärryn suurimmista eduista on sen korroosionkestokyky. Sinkkipinnoite muodostaa suojaavan kerroksen teräkseen, estää ruostumisen ja suojaa siten kosteudelta, sateelta ja muilta ulkoisilta tekijöiltä. Tämän ansiosta kuumasinkitty perävaunu säilyttää ulkonäkönsä ja toimivuutensa vuosien ajan ilman ruostevaurioita.

 

Sinkkipinnoite ei vaadi erityistä huoltoa tai suojakäsittelyjä, joten perävaunu säilyy hyvässä kunnossa ilman ylimääräisiä toimenpiteitä. Tarvittaessa pinnan voi puhdistaa vedellä ja saippualla.

 

Jarrullinen vai jarruton perävaunu - kumpi valita?

Kumpi kannattaisi valita: jarrullinen vai jarruton perävaunu? Tämän päätöksen tekemiseen vaikuttaa useat eri tekijät, kuten mm. käyttötarkoitus, kuljetettavan kuorman paino ja liikenneturvallisuus.

 

Jarrullinen perävaunu tarjoaa useita etuja verrattuna jarruttomaan vaihtoehtoon. Ensinnäkin se lisää merkittävästi ajoneuvon ja perävaunun yhteispainoa, mikä parantaa ajoneuvon vakautta ja hallittavuutta tiellä. Jarrullisen perävaunun ansiosta pysähdyttämisen matka lyhenee huomattavasti, mikä parantaa myös turvallisuutta.

 

Toinen tärkeä etu on suurempi kuormankantokyky. Jarrullisella perävaunulla voi kuljettaa raskaampia kuormia ilman että se vaikuttaisi negatiivisesti ajoneuvon suorituskykyyn tai aiheuttaisi ylimääristä rasitusta auton jarrujärjestelmälle.

 

Jarruttoman perään kiinnitetyn trailerin ajaminen voi olla hankalampaa erityisesti tilanteissa, joissa täytyy pysähtyä nopeasti tai jarruttaa voimakkaasti. Jarrullinen perävaunu tarjoaa kuljettajalle paremman hallinnan ajoneuvosta, mikä voi olla ratkaisevan tärkeää esimerkiksi hätätilanteissa.

 

Toisaalta jarruttoman perävaunun etuna on sen yksinkertaisuus ja huoltovapaus. Jarrullisessa perävaunussa on useita liikkuvia osia, jotka vaativat säännöllistä huoltoa ja tarkastusta. Jarruton vaihtoehto puolestaan ei vaadi erillistä huoltoa tai tarkastuksia, mikä tekee siitä helppokäyttöisen ja edullisemman vaihtoehdon.

 

On kuitenkin syytä muistaa, että jarruton perävaunu saattaa olla laiton tietyissä tilanteissa. Lainsäädännön mukaan tietyissä painoluokissa ja käyttötarkoituksissa perään kiinnitettynä täytyy olla jarrut. Onkin tärkeää tutustua paikallisiin lakipykäliin ennen päätöksen tekemistä.

 

Yhteenvetona voidaan todeta, että valinta jarrullisen tai jarruttoman perävaunun välillä riippuu monista tekijöistä. Jos kuljetettava kuorma on raskas tai ajetaan paljon erilaisilla teillä, kannattaa harkita jarrullista vaihtoehtoa. Jarrullinen perävaunu tarjoaa paremman hallinnan, suuremman kuorman kantokyvyn ja parantaa liikenneturvallisuutta. Jarruton vaihtoehto on yksinkertaisempi ja huolto vapaampi, mutta saattaa olla laiton tietyissä tilanteissa.

 

 

Kuomullinen peräkärry – kätevä ratkaisu säilytykseen ja suojaukseen

Kuomullisessa perävaunussa on kiinteät tai irrotettavat sivuseinät sekä kuomu, joka peittää kuorman kokonaan. Tämän ansiosta tavarat pysyvät paremmin paikoillaan eivätkä altistu sääolosuhteille tai varkauden riskille. Kuomullisen perävaunun voi lukita ja se on usein varustettu myös lukollisella vetokoukulla, mikä tekee siitä turvallisen vaihtoehdon arvokkaimpien tavaroiden kuljettamiseen.

 

Yksi kuomullisen perävaunun hyödyllisimmistä ominaisuuksista on sen tarjoama säilytystila. Vaikka vaunu itsessään ei välttämättä ole kovin tilava, sen avulla voidaan hyödyntää tehokkaasti myös auton tai muun ajoneuvon tilaa. Esimerkiksi mökkireissuilla tai pitkillä matkoilla kuomullinen perävaunu tarjoaa mahdollisuuden kuljettaa mukana suurempia tavaramääriä, kuten polkupyöriä tai retkeilyvarusteita.

 

Kuomullisen perävaunun käyttö on myös helppoa ja vaivatonta. Sen sivuseinät voidaan avata tarvittaessa, jolloin kuormaaminen ja purkaminen helpottuu huomattavasti. Lisäksi monet nykyiset mallit ovat varustettu erilaisilla tukijaloilla, jotka mahdollistavat vaunun pysyvän pystyssä ilman veto ajoneuvoa. Tämä on erityisen hyödyllistä esimerkiksi silloin, kun halutaan säilyttää perävaunu paikoillaan pidempi aika.

 

Kuomullisen perävaunun hankinta voi alku investointina tuntua hieman suurelta, mutta sen monipuolisuus ja käytännöllisyys tekevät siitä kannattavan valinnan pitkällä tähtäimellä. Se tarjoaa lisää säilytystilaa ja suojaa arvokkaampia tavaroita kuljetettaessa sekä helpottaa niiden lastaamista ja purkamista. Lisäksi se voi toimia myös ylimääräisen varastotilan tarpeen yllättämisen sattuessa.

 

Kokonaisuudessaan kuomullinen perävaunu on kätevä ratkaisu säilytykseen ja suojaukseen. Se tarjoaa lisää tilaa tavaroiden kuljettamiseen sekä mahdollisuuden säilyttää niitä turvallisesti ja suojassa sääolosuhteilta. Investoimalla kuomulliseen perävaunuun voi helpottaa arjen askareita ja tehdä kuljetustarpeista huomattavasti vaivattomampia.

 

Kevyen peräkärryn hyödyntämismahdollisuudet arjessa ja vapaa-ajalla

 

Kevyt peräkärry on kätevä apuväline monissa eri tilanteissa niin arjessa kuin vapaa-ajallakin. Sen avulla voi helposti ja turvallisesti kuljettaa erilaisia tavaroita paikasta toiseen, oli sitten kyseessä muutto, puutarhatöiden tekeminen tai vaikkapa retkeily reissu.

Yksi kevyen peräkärryn hyödyntämismahdollisuus arjessa on muutto. Usein muutossa tarvitaan paljon tilaa tavaroiden kuljettamiseen, ja kevyt peräkärry on tässä loistava vaihtoehto. Se mahdollistaa suurempienkin esineiden, kuten huonekalujen tai kodinkoneiden, kuljettamisen helposti ja vaivattomasti. Peräkärryyn saa lastattua paljon enemmän tavaraa kuin esimerkiksi henkilöautoon tai pakettiautoon.

 

Toinen käyttökohde kevyelle peräkärrylle arjessa on puutarhatyöt. Puutarhassa työskennellessään usein syntyy isoja jätekasoja, eli oksia, lehtiä ja muita kasvinosia. Näitä ei välttämättä halua laittaa omaan auton takakonttiin likaamaan sitä tai jättää roskapussina pihalle odottamaan seuraavaa jäte keräämis kertaa. Kevyt peräkärry ratkaisee tämän ongelman, sillä sen avulla puutarhajätteet voi helposti kuljettaa esimerkiksi lähimmälle kaatopaikalle tai kompostoriin.

 

Kevyt peräkärry on myös erinomainen apuväline vapaa-ajalla. Retkeillessä tai lomamatkoilla tarvitaan usein paljon tavaraa mukaan, oli sitten kyseessä teltta, retkituolit, makuupussit tai vaikkapa polkupyörät. Kevyt peräkärry mahdollistaa näiden asioiden kuljettamisen turvallisesti ja helposti. Sen avulla voi myös kuljettaa esimerkiksi kajakkeja rannalta vesille ja takaisin.

 

Kevyen peräkärryn hyödyntämismahdollisuudet arjessa ja vapaa-ajalla ovat siis moninaiset. Se tarjoaa lisää tilaa tavaroille niin muutossa kuin puutarha töissäkin. Vapaa-ajalla se mahdollistaa retkeilyn ja matkojen sujuvan toteuttamisen sekä tuo lisämukavuutta perheen kanssa matkustaessa. Kevyt peräkärry on kätevä ja monipuolinen apuväline, joka helpottaa arjen askareita ja lisää vapaa-ajan viihtyvyyttä.

 

Lue kokonaan ›

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

KÃYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA