Malli    
   
   
Jarrut    
   
Painoluokka    
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Palju-kärry -yhdistelmät ovat myydyimpiä paljutuotteitamme. Kun palju kerran on hankittu, on sen lämmöstä mukavaa nauttia eri paikoissa. Siksi vain harva ostaa nykyisin pelkkää paljua, ja sen sijaan palju-kärry-yhdistelmät ovat nousseet hyvin suosituiksi.

 

Paljun kuljetus tulee ennemmin tai myöhemmin ajankohtaiseksi, ja sen vuoksi palju-kärry-yhdistelmä on järkevä valinta.

Palju-kärry -yhdistelmät

Malli
Jarrut
Painoluokka

 

Paljukärry - Paljukärryt & palju-kärry -yhdistelmät

Paljukärry on kätevä ratkaisu niille, jotka haluavat nauttia paljun lämmöstä ja poreista eri paikoissa. Paljukärry on varustettu pyörillä ja kahvoilla, joten sen liikuttelu on helppoa ja vaivatonta. 

 

Voit siis ottaa paljukärryn mukaasi mökille, rannalle tai vaikkapa ystävien luokse ilman suurta vaivaa. Paljukärryssä on myös säilytystilaa esimerkiksi polttopuille tai muille tarvikkeille, joita tarvitset paljuhetken viettämiseen. Näin kaikki tarpeellinen pysyy kätevästi mukana matkassa. 

 

Paljukärryt ovat saatavilla eri kokoisina ja mallisina, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Ne ovat myös kestäviä ja laadukkaita materiaaleja käyttämällä valmistettuja, joten voit luottaa niiden kestoon ja toimivuuteen pitkällä aikavälillä. 

 

Valikoimastamme löydät juuri sinulle sopivan paljukärryn. Tutustu eri malleihin ja niiden teknisiin tietoihin:

 

Valmiit palju-kärry -yhdistelmät löydät

täältä

.

Ilman paljua olevat paljukärryt löydät

täältä

.

 

Jos olet innostunut paljukärrystä ja haluat lisätietoja tai tilata oman kärrysi, tutustu valikoimaamme ja

ota yhteyttä Tekno-Traileriin

niin autamme mielellämme sopivan paljukärryn tai

palju-kärry -yhdistelmän

valitsemisessa.

 

Paljukärryn alusta

 

Tutustu Tekno-Trailerin laajaan paljukärryjen valikoimaan ja eri paljukärryn alustan malleihin, joka tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja eri tarpeisiin. Vaikka paljukärryn alustan mallit vaihtelevat, kaikissa paljukärryissämme korostuvat kestävyys.

 

Paljukärry alusta - tekniset tiedot

 

Lavan sisäpituus:

Mallit vaihtelevat, mutta lavan pituudet välillä 3020 mm - 3640 mm.

Lavan sisäleveys:

Valittavissa 1500 mm tai 1850 mm leveitä lavoja.

Kantavuus

: Vaihtelee 419 kg - 520 kg (+ 75 kg lisäkuorma).

Omapaino:

Omapainot vaihtelevat välillä 230 kg - 331 kg.

Kokonaispaino

: Mallista riippuen 750 kg (+ 75 kg lisäkuorma).

Jousitus

: Yhteisenä piirteenä lehtijouset (3-lehtiset) ja iskunvaimentimet varmistavat tasaisen matkan.

Akseli

: Valittavissa 50 mm x 50 mm maalattu akseli tai keinuteli riippuen mallista.

Jarrut

: Kaikki mallit ovat jarruttomia.

 

Valitse itsellesi sopiva malli:

 

Leveämpi lava (1850 mm)

: Saatavilla kaikissa malleissa, tarjoaa lisää tilaa suurempien esineiden tai ryhmien kuljettamiseen.

Normaali lava (1500 mm)

: Kompaktimpi vaihtoehto ahtaampiin tiloihin, säilyttäen silti riittävän tilan monipuoliselle kuljetukselle.

 

Tekno-Trailerin paljukärryt tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja, jotka voidaan räätälöidä täysin omiin tarpeisiisi. Riippumatta siitä tarvitsetko kompaktia vai tilavaa vaihtoehtoa, Tekno-Trailerin paljukärryissä yhdistyvät laatu, kestävyys ja mukavuus – täydellinen valinta liikkuvaan rentoutumiseen ja kuljetukseen.

 

Nauti paljun lämmöstä missä tahansa paljukärryn avulla

 

Paljukärryjemme avulla voit nauttia rentouttavasta paljun lämmöstä missä tahansa haluatkaan. Tutustu paljukärry-valikoimaamme, tarjoamme käyttöösi huippulaadukkaat paljukärryt kaikkiin tarpeisiisi.

 

Paljukärryt edustavat enemmän kuin pelkkää liikkuvaa kuljetuskalustoa. Paljukärry tarjoaa ainutlaatuisen tavan nauttia rentoutumisesta ja yhdessäolosta missä tahansa. Tekno-Trailerin paljukärryt on suunniteltu vastaamaan monipuolisesti erilaisiin tarpeisiin, luoden täydellisen ratkaisun niin kotipihan kylpemishetkiin kuin seikkailuihin retkillä, mökkireissuilla ja festivaaleilla.

 

Paljun kuljetus onnistuu erinomaisesti paljukärryn avulla

Paljukärry on suunniteltu erityisesti paljujen kuljettamiseen ja sen avulla voit siirtää paljusi helposti ja turvallisesti minne tahansa haluat. Kärryn avulla säästät aikaa ja vaivaa, sillä et joudu enää raahaamaan painavaa paljua käsin tai miettimään miten saat sen mahtumaan autoon. Paljukärryt ovat kestäviä ja niissä on usein pyörät, jotka mahdollistavat helpon liikkumisen erilaisilla pinnoilla. Kärryn avulla voit myös säilyttää paljusi kätevästi esimerkiksi autotallissa tai varastossa ilman että se vie liikaa tilaa, tai jopa ihan pihalla. Valikoimassa on erilaisia paljukärryjä eri kokoisiin ja muotoisiin paljuihin, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Kannattaa tutustua eri vaihtoehtoihin ja vertailla ominaisuuksia ennen ostopäätöksen tekemistä.

 

Paljun kuljetus ei siis tarvitse olla hankalaa tai työlästä hommaa. Paljukärry on kätevä apuväline, joka tekee paljun siirtämisestä vaivatonta ja helppoa ja siksi se onkin suositeltava jokaiselle, joka omistaa paljun.

 

Palju-kärry-yhdistelmät

- palju ja kärry yhdessä

Palju-kärry-yhdistelmämme tarjoaa kätevän ja helpon tavan kuljettaa paljua mukanasi minne ikinä haluatkaan. Tämä kokonaisuus sisältää sekä paljun että kärryn, joten sinun tarvitsee vain valita haluamasi paikka ja suunnata matkaan. 

 

Kokoaminen on vaivatonta ja nopeaa, joten voit pystyttää paljun helposti minne tahansa haluatkin rentoutua. Palju-kärry-yhdistelmämme on suunniteltu kestämään kaikenlaisia sääolosuhteita, joten voit nauttia kuumasta vedestä niin kesällä kuin talvellakin. 

 

Sen kestävä rakenne takaa turvallisuuden ja pitkän käyttöiän. Olitpa sitten menossa mökille, leirintäalueelle, festareille tai vaikkapa ystävien luokse illanviettoon, tämä kätevä yhdistelmä tekee matkastasi entistä hauskemman ja rentouttavamman. 

 

Voit unohtaa huolen paljun kuljettamisesta erikseen – Paljukärry-yhdistelmän avulla se onnistuu helposti yhdessä paketissa. Joten jos olet valmis nauttimaan paljun lämmöstä missä tahansa, hanki itsellesi palju-kärry-yhdistelmä. Se tarjoaa sinulle vapauden nauttia rentouttavasta kylpemisestä juuri silloin kun haluat. Ota yhteyttä meihin ja tilaa omasi jo tänään!

 

Paljukärry: Täydellinen ratkaisu ulkoilmatapahtumiin ja juhliin

Paljukärry on loistava lisä ulkoilmatapahtumiin ja juhliin, sillä se tarjoaa rentouttavan ja viihtyisän kokemuksen kaikille osallistujille. Paljukärry on käytännöllinen ja helppokäyttöinen vaihtoehto perinteiselle paljuasennukselle. Kompaktin koon ansiosta se mahtuu helposti mukaan minne tahansa tapahtumapaikalle. Paljukärryn avulla voitte luoda ainutlaatuisen rentoutumis- ja virkistysalueen, jossa vieraanne voivat nauttia lämpimän paljun tarjoamasta hyvästä olosta. Samalla palju toimii hyvänä vetonaulana monissa tapahtumissa ja juhlissa. Palju-kärry yhdistelmä sisältää kaiken tarvittavan: lämmitettävän paljun, puulämmitteisen kiukaan, istuimet sekä suojakannen. 

 

Sen asentaminen on nopeaa ja vaivatonta, joten voitte keskittyä olennaiseen - hauskanpitoon! Paljukärry sopii erinomaisesti erilaisiin tilaisuuksiin, kuten syntymäpäiville, polttareihin, yritystapahtumiin tai vaikkapa mökkireissulle ystävien kanssa. Se luo tunnelmaa ja tarjoaa unohtumattomia hetkiä kaikille osallistujille.

 

Paljukärry on myös varustettu turvallisilla ominaisuuksilla, joten voitte huoletta nauttia paljun lämmöstä ja rentoutumisesta.

Ota yhteyttä

meihin ja kysy lisää paljukärrystämme! 

 

Autamme mielellämme suunnittelemaan juuri teidän tapahtumaanne sopivan ratkaisun. Varmista, että seuraava ulkoilmatapahtumanne tai juhlasi on ikimuistoinen kokemus kaikille!

 

Lue kokonaan ›

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

KÃYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA