Malli    
   
   
Jarrut    
   
Painoluokka    
   
   
   
   
   
   
   
   
   

Jettitrailerilla kuljetat vesijetit turvallisesti ja tukevasti tieliikenteessä. Valikoimaamme kuuluvat jarruttomat ja jarrulliset jettitrailerit.

 

Jettitrailerit

Malli
Jarrut
Painoluokka

Tekno-Trailerin valikoimassa jarruttomat ja jarrulliset jettitrailerit

 

Valikoimastamme löydät niin jarruttomat kuin jarrulliset jettitrailerit vesijetin turvallista kuljettamista varten.

Verkkokaupastamme

löydät myös varaosat niin jettitrailereihin, perävaunuihin, muihin trailereihinkin 

 

Jarruttomat jettitrailerimme ovat erinomainen vaihtoehto pienemmille vesijeteille tai tilanteisiin, joissa jarrut eivät ole välttämättömiä. Nämä trailerit tarjoavat helpon ja kätevän tavan kuljettaa vesijettejä ilman ylimääräisiä jarrujärjestelmiä. Ne on suunniteltu kestämään haastaviakin olosuhteita ja varmistamaan vesijetin turvallisen kuljetuksen. 

 

Jos taas etsit enemmän tehoa ja hallintaa, suosittelemme tutustumaan valikoimamme jarrullisiin jettitreilereihin. Näillä trailereilla voit luottaa tehokkaaseen jarrujärjestelmään, mikä helpottaa raskaampien vesijettien kuljetusta. Jarrulliset trailerimme tarjoavat lisää vakautta ja turvallisuutta matkalla kohti seuraavaa vesiseikkailua. Olitpa sitten ammattilainen tai harrastaja, meiltä löytyy sopiva jettitraileri juuri sinun tarpeisiisi. 

 

Laaja valikoimamme takaa sen, että löydät varmasti juuri sinulle sopivan jettitrailerin.

Ota yhteyttä meihin

tai tule käymään myymälässämme, niin autamme sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan jettitrailerin Tekno-Trailerin laajasta valikoimasta. Olemme täällä palvelemassa ja vastaamassa kaikkiin kysymyksiisi.

 

Jälleenmyyjämme ja noutopisteemme näet

täältä

.

 

Ruukin kuumasinkitty teräs - markkinoiden vahvimpia materiaaleja

 

Tekno-Trailerilla myydään markkinoiden kestävimpiä jettitrailereita, jotka on valmistettu Ruukin kuumasinkitystä teräksestä. Tämä materiaali on markkinoiden vahvimpia ja kestävimpiä vaihtoehtoja trailerin valmistuksessa. Ruukin kuumasinkitty teräs tarjoaa erinomaisen suojan korroosiota vastaan, mikä tekee tästä trailerista erittäin pitkäikäisen ja säänkestävän. Se kestää hyvin myös kulutusta ja iskuja, mikä on erityisen tärkeää jettitrailerille, joka altistuu usein vaativille olosuhteille vesillä. Jettitrailerimme hinta-laatusuhde on erittäin hyvä, sillä trailerimme tarjoaa kestoa ja luotettavuutta vuosiksi eteenpäin.

 

Jettitraileri - Näin valitset sopivan jettitrailerin

Vesijetin omistajalle sopivan jettitrailerin valinta voi olla haastava tehtävä. On tärkeää löytää traileri, joka on sekä oikean kokoinen että tarjoaa riittävän kapasiteetin vesijetille. Lisäksi turvallisuusvarusteiden ja -ominaisuuksien huomioiminen on elintärkeää, jotta vesijetti voidaan kuljettaa turvallisesti ja luotettavasti.

 

Vesijettitrailerin koko ja kapasiteetti

 

Vesijetin kuljettamiseen tarvittavan trailerin oikea koko ja kapasiteetti ovat ensisijaisen tärkeitä tekijöitä. Ensinnäkin, trailerin tulee olla tarpeeksi pitkä ja leveä sopiakseen vesijetille. Liian pieni tai ahdas traileri voi aiheuttaa hankaluuksia lastauksen yhteydessä ja jopa vahingoittaa vesijettiä. 

 

On suositeltavaa valita traileri, jonka pituus on noin 1,5–2 metriä pidempi kuin vesijetti. Kapasiteetiltaan trailerin tulisi pystyä kantamaan vesijetti turvallisesti. Tarkista vesijetin paino ja varmista, että valitsemasi traileri kestää sen painon ilman ongelmia. Ylipaino voi vaikuttaa ikävällä tavalla traileriin ja aiheuttaa vakavia turvallisuusriskejä liikenteessä.

 

 Lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota trailerissa olevien kiinnityspisteiden määrään sekä niiden sijoitteluun. Trailerissa tulisi olla riittävästi kiinnityspisteitä, jotta voit sitoa vesijetin tukevasti paikoilleen matkan ajaksi. Valitsemalla oikeanlaisen koon ja kapasiteetin omaavan trailerin varmistat, että vesijettisi voidaan kuljettaa turvallisesti ja ilman ongelmia.

 

Turvallisuusvinkit jettitrailerin käyttöön ja vesijetin kuljettamiseen

Ensinnäkin, varmista että trailerissa on asianmukaiset jarrut. Jarrujen avulla voit hallita trailerin nopeutta ja pysäyttää sen tarvittaessa turvallisesti. Kevyemmän vesijetin kuljettamiseen voit toki valita jarruttoman trailerin. Tarkista myös, että jarrut ovat kunnossa ja toimivat moitteettomasti ennen matkan aloittamista. 

 

Huolehdithan aina ennen liikenteeseen lähtöä, että trailerin valot toimivat moitteettomasti. Valojen tulee olla selkeät ja näkyvät sekä päivällä että yöllä. Lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota trailerin aisapainoon. Aisapaino vaikuttaa ajoneuvon vakavuuteen ja ohjattavuuteen liikenteessä. Liian suuri tai pieni aisapaino voi aiheuttaa epätasapainoa ja vaikeuttaa ajamista. Turvallisuuden kannalta on myös hyvä tarkistaa, että trailerissa on riittävästi lukitusmekanismeja vesijetin kiinnittämiseksi paikoilleen matkan aikana. Lisälukot tai hihnat voivat tarjota lisäturvaa vesijetin kuljetuksessa. Huolehtimalla turvallisuusvarusteista ja -ominaisuuksista voit matkustaa vesijetin kanssa luottavaisin mielin ja minimoida mahdolliset riskit liikenteessä.

 

Jettitrailerin säilyttäminen ja huolto

 

Tässä muutamia vinkkejä jetti trailerin säilytykseen ja huoltoon: 

1. Säilytyspaikka: Optimaalisin säilytyspaikka jettitrailerille on paikka, jossa se on suojassa sääolosuhteilta. Paras vaihtoehto on katettu tila, kuten autotalli tai varasto. Jos tällaista ei ole saatavilla, kannattaa harkita vedenpitävän peitteen käyttöä, jotta varmistetaan riittävä suoja. 

2. Puhdistus: Pidä traileri puhtaana ja poista mahdolliset liat ja roskat säännöllisesti. Käytä mietoa saippuaa ja lämmintä vettä pesemiseen. Vältä voimakkaiden kemikaalien käyttöä, sillä ne voivat vahingoittaa trailerin pintaa. 

3. Rengaspaineet: Kuten autojenkin kohdalla, tarkista renkaiden ilmanpaineet säännöllisesti ja täytä tarvittaessa oikeaan arvoon. Liian alhainen tai korkea rengaspaine voi vaikuttaa ajomukavuuteen ja turvallisuuteen. 

4. Voitelu: Voitele trailerin laakerit säännöllisesti valmistajan suositusten mukaisesti. Huolehdi myös vetopisteen voitelusta tarpeen mukaan. 

5. Jarrujärjestelmän tarkastus: Mikäli jettitrailerissasi on jarrut, tarkasta niiden kunto ja toiminta ennen jokaista käyttökertaa. Varmista, että jarrut toimivat moitteettomasti ja tarvittaessa

huollata ne ammattilaisella

6. Säilytys talven yli: Jos aiot säilyttää trailerin talven yli, suosittelemme irrottamaan renkaat ja säilyttämään niitä tasaisella alustalla sisätiloissa. Tämä auttaa välttämään rengasvaurioita ja pidentää niiden käyttöikää.

 

Muista myös tarkastaa trailerin käyttöohjeet valmistajan antamien ohjeiden mukaisesti.

 

Jettitraileri vs venetraileri: Miksi valita jettitraileri vesijettiä varten?

Kun harkitset vesijetin kuljettamista, on tärkeää valita oikea traileri.

 

Jettittrailereilla on yleensä kevyempi rakenne kuin

venetrailereilla

. Tämä tekee niistä helpommin hallittavia ja vetokelpoisempia erityisesti pienemmillä ajoneuvoilla. Kevyemmän rakenteensa ansiosta jettitrailerit myös säästävät polttoainetta ja ovat taloudellisempia pitkällä aikavälillä.

 

Toiseksi, jettitrailerit ovat suunniteltu erityisesti vesijettejä varten. Niissä on usein säädettäviä kiinnityspisteitä ja tukirakenteita, jotka sopivat täydellisesti vesijetin muotoon ja kokoonsa. Tämän ansiosta vesijetti pysyy tukevasti paikoillaan matkan aikana eikä vahingoitu tai kolhiudu liikkuessaan trailerissa.

 

Kolmanneksi, jettitrailerit tarjoavat helpon pääsyn vesille. Useimmissa malleissa on kätevät telat, jotka mahdollistavat vesijetin nopean ja vaivattoman laskemisen veteen. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, kun haluat päästä nopeasti nauttimaan vesijetin tarjoamasta hauskanpidosta.

 

Lisäksi jettitrailereilla on yleensä parempi kallistuskulma kuin venetrailereilla. Tämä tarkoittaa sitä, että vesijetti voidaan laskea veteen tai nostaa pois vedestä helpommin ja turvallisemmin. Kallistuskulman ansiosta vesijetti ei myöskään altistu liialliselle rasitukselle trailerissa ollessaan.

Lue kokonaan ›

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

KÃYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA